چگونه می توان شخصی را در Google Maps ردیابی کرد، زیرا وی مکان خود را با شما به اشتراک گذاشت

اگر شما و مخاطبین نزدیک خود از Google Maps استفاده می کنید، ممکن است بخواهید از ویژگی اشتراک گذاری مکان برنامه استفاده کنید.

با استفاده از این ابزار اختیاری، دوستان، همکاران و خانواده می توانند موقعیت مکانی خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و موقعیت آنها را بر روی نقشه در زمان واقعی مشاهده کنند.

این امر ردیابی شخصی را در گوگل مپ آسان می کند، با توجه به این نکته: شخصی که می خواهید آن را ردیابی کنید باید اشتراک گذاری موقعیت مکانی خود را انتخاب کند، بنابراین (خوشبختانه) ردیابی شخصی بدون اطلاع یا رضایت وی امکان پذیر نیست.

نحوه ردیابی شخصی در Google Maps

1. Google Maps را در iPhone یا Android خود شروع کنید.

2. روی آواتار حساب خود در سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید. در فهرست بازشو، روی “اشتراک گذاری موقعیت مکانی” ضربه بزنید.

3. لیستی از همه افرادی را که در حال حاضر مکان خود را با شما به اشتراک می گذارند در پایین صفحه مشاهده خواهید کرد. برای دیدن مکان دقیق شخصی، روی ورودی ضربه بزنید و نقشه به موقعیت وی بزرگ شود.

خرید ویو تلگرام

نحوه اشتراک گذاری موقعیت مکانی خود در Google Maps

شخصی که می خواهید در Google Maps ردیابی کنید قبل از اینکه بتوانید او را دنبال کنید باید اشتراک موقعیت مکانی را فعال کند. برای ردیابی شخص دیگری نیازی به اشتراک گذاری موقعیت مکانی خود ندارید، اما ممکن است لازم باشد به شخص دیگر کمک کنید اشتراک موقعیت مکانی خود را روشن کند.

1. با استفاده از برنامه Google Maps در Android یا iPhone، روی آواتار حساب خود در سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید. در فهرست بازشو، روی “اشتراک گذاری موقعیت مکانی” ضربه بزنید.

2. اگر این اولین باری است که موقعیت مکانی خود را به اشتراک می گذارید، باید روی “اشتراک مکان” در صفحه Stay connection ضربه بزنید. در غیر این صورت، روی “اشتراک جدید” ضربه بزنید.

3- مخاطبی را که می خواهید مکان خود را با آن به اشتراک بگذارید انتخاب کنید و مدت زمان اشتراک گذاری را انتخاب کنید — یا تا زمانی که اشتراک گذاری موقعیت مکانی را به طور دستی خاموش نکنید.

4. روی «اشتراک گذاری» ضربه بزنید.

چگونه از شخصی بخواهیم به شما اجازه دهد او را ردیابی کنید

اگر کسی قبلاً مکان خود را با شما در گذشته به اشتراک گذاشته است، می توانید از او بخواهید دوباره به اشتراک بگذارد. برای انجام آن:

1. Google Maps را در iPhone یا Android خود شروع کنید.

2. روی آواتار حساب خود در سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید. در فهرست بازشو، روی “اشتراک گذاری موقعیت مکانی” ضربه بزنید.

3. روی مخاطبی در لیست ضربه بزنید و سپس روی “درخواست” ضربه بزنید. مخاطب این درخواست را از طریق تلفن وی دریافت می کند و می تواند قبول یا رد آن را انتخاب کند.

چگونه از ردیابی شخصی در Google Maps در تلفن خود جلوگیری کنیم

اگر دیگر نمی خواهید مکان شخصی را روی نقشه خود ببینید، می توانید از او بخواهید اشتراک گذاری موقعیت مکانی خود را با شما متوقف کند. متناوباً، می توانید آنها را در Google Maps از دید پنهان کنید.

1. Google Maps را در iPhone یا Android خود شروع کنید.

2. روی آواتار حساب خود در سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید. در فهرست بازشو ، روی “اشتراک گذاری موقعیت مکانی” ضربه بزنید.

3. در لیست مخاطبین مشترک در پایین صفحه، روی شخصی که می خواهید ردیابی آن متوقف شود ضربه بزنید.

4. روی سه نقطه در سمت راست صفحه ضربه بزنید و سپس روی “Hide [contact] from map” ضربه بزنید.

خرید ممبر تلگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *