نحوه استفاده از تلگرام بدون به اشتراک گذاشتن مخاطبین

در حالی که تلگرام دارای یک سیستم احراز هویت مبتنی بر شماره تلفن است، شما می توانید به راحتی از برنامه استفاده کنید و هیچ یک از مخاطبین خود را به اشتراک نگذارید. تلگرام همچنان به شما امکان اضافه کردن کاربران را می دهد و دیگران می توانند با استفاده از نام کاربری شما را پیدا کنند.

به طور پیش فرض، تلگرام مخاطبین شما را با سرورهای خود همگام سازی می کند. وقتی مخاطب جدیدی به آن بپیوندد، اعلانی درباره آن دریافت می کنید. همچنین مخاطب شما متوجه خواهد شد که شما از تلگرام استفاده می کنید.

اگر می خواهید هویت خود را خصوصی نگه دارید، می توانید ویژگی Contact Sync را متوقف کنید. تلگرام همچنان مانند گذشته به کار خود ادامه می دهد. می توانید کاربران را با استفاده از نام کاربری آنها اضافه کنید یا می توانید مخاطب جداگانه ای را در برنامه تلگرام ایجاد کنید.

در اینجا نحوه کار آن در برنامه تلگرام برای Android و iPhone آورده شده است.

اشتراک اشتراک در تلگرام را در Android متوقف کنید

از منوی تنظیمات می توانید همگام سازی تماس را در تلگرام برای Android متوقف کنید. برای شروع، برنامه تلگرام را در تلفن هوشمند Android خود باز کرده و از گوشه بالا سمت چپ روی نماد منوی سه خطی ضربه بزنید.

در اینجا، گزینه “تنظیمات” را انتخاب کنید.

به گزینه “حریم خصوصی و امنیت” بروید.

روی ضامن کنار گزینه “همگام سازی مخاطبین” ضربه بزنید.

اکنون، تلگرام همگام سازی مخاطبین جدید را متوقف می کند ، اما مخاطبی که از قبل همگام سازی شده است همچنان در برنامه تلگرام در دسترس خواهد بود.

برای حذف مخاطبین همگام سازی برنامه، روی دکمه “حذف مخاطبین همگام سازی” ضربه بزنید.

از پیام پاپ آپ، دکمه “حذف” را برای تأیید انتخاب کنید.

تلگرام اکنون همه مخاطبین را از کتاب مخاطبین درون برنامه ای شما پاک کرده است. وقتی به بخش “مخاطبین” بروید ، آن را خالی خواهید دید.

خرید ویو تلگرام

اشتراک اشتراک در تلگرام در آیفون را متوقف کنید

روند غیرفعال کردن همگام سازی تماس در برنامه تلگرام برای آیفون کمی متفاوت است.

برنامه تلگرام را در آیفون خود باز کرده و به برگه «تنظیمات» بروید.

به بخش «حریم خصوصی و امنیت» بروید.

به پایین بروید و گزینه “تنظیمات داده” را انتخاب کنید.

گزینه “همگام سازی مخاطبین” را لمس کنید تا ویژگی همگام سازی مخاطب غیرفعال شود.

اکنون تلگرام بارگذاری کتاب تماس محلی شما با سرورهای خود را متوقف می کند.

برای حذف همه مخاطبین همگام سازی شده، روی گزینه “حذف مخاطبین همگام سازی” ضربه بزنید.

از پیام پاپ آپ، دکمه “حذف” را برای تأیید انتخاب کنید.

اکنون، وقتی به زبانه “مخاطبین” در تلگرام بروید، متوجه خواهید شد که آن خالی است.

خرید ممبر واقعی تلگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *