تلگرام – تنظیمات حساب

محافظت از حساب شما با تنظیمات حساب تلگرام شما شروع می شود تا حریم خصوصی شما بیشتر شود و خطرات آن محدود شود. این راهنما به نمایه نمایه، تأیید دو مرحله ای و حذف حساب می پردازد.

o به هر یک از تنظیمات مورد بحث در اینجا دسترسی پیدا کنید.

تلگرام را باز کنید و روی سه نوار گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید.
روی تنظیمات> حریم خصوصی و امنیت ضربه بزنید.
روی تنظیم مورد نظر ضربه بزنید.

شماره تلفن

تلگرام برای ایجاد حساب کاربری به شماره تلفن احتیاج دارد. به طور پیش فرض، این شماره تلفن توسط مخاطبین تلگرام شما قابل مشاهده خواهد بود. اگر هنگام ایجاد حساب کاربری خود به تلگرام اجازه دسترسی به کتابهای مخاطب خود را داده باشید، این بدان معناست که همه این مخاطبین قادر به دیدن شماره تلفن شما خواهند بود و می دانند که شما از تلگرام استفاده می کنید. برای جلوگیری از این رفتار، می توانید قابلیت دید را روی “هیچ کس” تنظیم کنید تا حتی افرادی که در کتاب مخاطب شما هستند فقط قادر به دیدن دسته تلگرام و نه شماره تلفن شما باشند. ما این را توصیه می کنیم زیرا همچنین مانع یافتن غریبه ها از طریق دستگیره (نام کاربری @) در تلگرام می شود و شماره تلفن شما را نمی بینند.

آخرین بازدید و آنلاین

این تنظیم به شما امکان می دهد که آیا دیگران آخرین باری که شما از تلگرام استفاده کرده اید یا نه و آیا پیام آنها را مشاهده کرده اید، کنترل کنید. پیشنهاد می کنیم برای جلوگیری از ردیابی در مورد استفاده از تلفن خود، “هیچ کس” را تنظیم کنید.

خرید ممبر واقعی یکی از راهکار های دیجیتال مارکتینگ برای یک کسب و کار است.

عکس پروفایل

ما توصیه می کنیم از عکس واقعی خود استفاده نکنید و “مخاطبین من” را محدود کنید. اگر از یک عکس واقعی استفاده می کنید، مطمئن شوید که تمام مخاطبین شما قابل اعتماد هستند.

تأیید دو مرحله

افزودن رمزعبور ابری هنگام ورود به حساب کاربری خود، یک لایه امنیتی اضافی ایجاد می کند. با این کار دسترسی شخصی که به سیم کارت شما دسترسی دارد بدون اطلاع شما از حساب شما جلوگیری می کند. روی تنظیمات> حریم خصوصی و امنیت> تأیید دو مرحله ضربه بزنید. اطمینان حاصل کنید که از یک رمز عبور منحصر به فرد استفاده می کنید!

حساب من را حذف کنید.

اگر به طور منظم از تلگرام استفاده می کنید، می توانید حساب خود را تنظیم کنید تا در صورت عدم دسترسی به حساب خود به دلایلی (به عنوان مثال تلفن گمشده)، خود و همه محتوای آن را حذف کند. اگر می خواهید در مدت زمان مشخصی قادر به اتصال نباشید، از دسترسی به مکالمات خود جلوگیری کنید، ممکن است بخواهید این گزینه را روی 1 یا 3 ماه تنظیم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *